Over ons

 

De Taalschool is een online platform waar docenten elke keer weer nieuw lesmateriaal kunnen vinden, waar ze kunnen sparren over situaties in de NT2-wereld, waar ze mooie en inspirerende verhalen lezen, nieuwe ideeën opdoen, online cursussen volgen en op de hoogte blijven van NT2-events.

Daarnaast is De Taalschool, uiteraard, ook een taalschool waarbij de kwaliteit voorop staat. Het is mogelijk om naast je werkleven, gezinsleven, sportleven, of op afstand gewoon Nederlands te leren. Hebt u interesse in een cursus die bij u past? Stuur ons dan een e-mail. Wilt u meer informatie over onze cursussen en examen trainingen? Klik dan hier.

De taalschool voor bedrijven.

Wij bieden online inburgeringscurssusen en examentrainingen aan die geschikt zijn voor de medewerkers van uw bedrijf. Op deze manier kunnen uw medewerkers hun cursus geheel buiten hun werktijden volgen. Wij zijn flexibel en passen onze werkwijze aan aan uw bedrijf.  Heeft u interesse? Vraag voor meer informatie een offerte aan.

 

Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar: info@detaalschool.com

 

 

Het team van De Taalschool:

Senna Slangen 

Hoi!

Ik ben Senna Slangen, oprichtster van De Taalschool en een ervaren online en offline NT2-docent. Al mijn hele leven ben ik onder de indruk van talen en culturen. Ik geef dan ook met hart en ziel Skypelessen aan cursisten over de hele wereld, en soms kom ik zelfs even op bezoek. Met De Taalschool wil ik mijn passie voor het lesgeven van de Nederlandse taal delen aan zowel cursisten als docenten. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur mij dan vooral een bericht: sennaslangen@detaalschool.com.

 

Bente van Gameren

Hoi!

Mijn naam is Bente. Ik kom uit Nederland en woon in Utrecht. Ik werk bij De Taalschool, omdat ik de Nederlandse taal fantastisch vind, en ook van andere talen en culturen houd! Het is voor mij een passie om dit met anderen te delen. In mijn vrije tijd zing ik en ben ik het liefste op reis. Hopelijk tot snel!

 

Winya Vleeskens

Hallo!

Mijn naam is Winya en ik werk sinds februari als docent bij De Taalschool. Mijn passie voor reizen zorgde ervoor dat ik mijn baan als logopedist in Nederland heb opgezegd en mijn woonplaats zich nu ‘ergens’  in Zuid-oost Azië bevindt. Naast reizen speel ik graag een potje badminton.

Ik haal veel energie uit het samenwerken met en het helpen van anderen. Als docent bij De Taalschool heb ik de kans dit te combineren met mijn interesse in taal en spraak.

Ik zie je graag tijdens een les!