De Taalschool is een taalschool waarbij de kwaliteit voorop staat. Het is mogelijk om naast je werkleven, gezinsleven, sportleven, of op afstand gewoon Nederlands te leren. Hebt u interesse in een cursus die bij u past? Stuur ons dan een e-mail. Wilt u meer informatie over onze cursussen en examen trainingen? Klik dan hier.

De taalschool voor bedrijven.

Wij bieden online inburgeringscurssusen en examentrainingen aan die geschikt zijn voor de medewerkers van uw bedrijf. Op deze manier kunnen uw medewerkers hun cursus geheel buiten hun werktijden volgen. Wij zijn flexibel en passen onze werkwijze aan aan uw bedrijf.  Heeft u interesse? Vraag voor meer informatie een offerte aan.

 

Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar: info@detaalschool.com

 

 

 

 

 

Het team van De Taalschool:

Senna Slangen – eigenaar

Hoi!

Ik ben Senna Slangen, oprichtster van De Taalschool en een ervaren online en offline NT2-docent. Sinds 2016 geef ik NT2-lessen aan anderstaligen. De Taalschool is gestart in 2018, tijdens een reis door Azië. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een online taalschool met meer dan 200 cursisten per week en werken we met vijf verschillende docenten. We geven privé-lessen, duo-lessen (voor partners en/of collega’s) en B2B-groepslessen. Op dit moment geven we lessen aan medewerkers van o.a.:

  • Booking.com
  • Albelli
  • Google
  • Uber
  • Unilever

Daarnaast bieden we een incompany training aan aan de medewerkers van Miro: The Visual Collaboration Platform for Every Team.

Ben jij een expat of nieuwsgierig naar een NT2-incompany training? Stuur dan een bericht naar sennslangen@detaalschool.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

Winya Vleeskens – docent

Hallo!

Mijn naam is Winya en ik werk sinds februari als docent bij De Taalschool. Mijn passie voor reizen zorgde ervoor dat ik mijn baan als logopedist in Nederland heb opgezegd en mijn woonplaats zich nu ‘ergens’  in Zuid-oost Azië bevindt. Naast reizen speel ik graag een potje badminton.

Ik haal veel energie uit het samenwerken met en het helpen van anderen. Als docent bij De Taalschool heb ik de kans dit te combineren met mijn interesse in taal en spraak.

Ik zie je graag tijdens een les!

 

 

Charlotte Schreurs – docent

Hallo!

Ik ben Charlotte Schreurs en sinds september ben ik lid van het team van ‘De Taalschool’. Ik ben afgestudeerd als logopedist en heb een tijd in een ziekenhuis en verpleeghuis in Nederland gewerkt. Toch wilde ik meer van de wereld zien en ben ik super geïnteresseerd in andere culturen en talen. Mijn banen in Nederland zegde ik op en ik vertrok naar Azië.

Inmiddels woon en werk ik een deel van het jaar in de Filipijnen, het andere deel van het jaar ben ik in Nederland. Naast reizen is mijn grote passie surfen en geniet ik van lezen, in de natuur zijn, zingen en muziek maken.

Het lijkt me heel leuk om je te ontmoeten tijdens een van de lessen!

Kimber Geurtz – docent

Hallo!

Mijn naam is Kimber. Sinds kort ben ik trots lid van het team van ‘De Taalschool’. Na het bezoeken van en lesgeven in verschillende delen van de wereld woon ik nu in het prachtige Italië. Naast Nederlandse les geef ik hier ook yogalessen. Verder ben ik vaak te vinden op het strand, in de zee, op de fiets, in de natuur en gezellig met vrienden.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, tot snel!